torstai 1. joulukuuta 2011

Portaat tulivat

Sisäportaat tulivat tänään. Vielä niistä ei ole iloa, kun asennus on vasta ensi maanantaina tai jo lauantaina, jos asentaja saa inspiraation tulla aikaisemmin. Urakoitsija on vesieristänyt KHH:n lattian. Se odottaa nyt laatoitusta.

Vastaavan kanssa on alettu suunnittelemaan muuttotarkastusta. Voi ristus tätä byrokratian määrää. Ei oikein voi muuta sanoa. Vastaavalla onneksi on käytännön järkeä. Toivottavasti sitä riittää myös rakennustarkastajallakin, kun tarkastusta tehdään. Ei viitsisi muuttoa lykätä jonkin muotoseikan vuoksi.

Otin tänään sähkömittarin lukeman muistiin: 8476 kWh. Edellinen lukema on 1.9.2011 ollut 6084 kWh. Sähköä on siis mennyt kolmessa kuukaudessa 2392 kWh. Viime aikoina lämmittimet ovat vieneet tuosta luultavasti ison osan. Lisäksi tietysti työkoneet ottavat jotakin. Ajattelin nyt alkaa seuraamaan tuota, koska muutto lähestyy. Muuton jälkeen näkee sitten todellisen kulutuksen asumisen aikana. Meillä ei ole erillisiä mittareita lämmitykselle tai IV:lle. Mittaaminen olisi toki mielenkiintoista, mutta koska mittarit maksavat, niin on jätetty ne laittamatta. Ehkä sitten joskus, jos kokonaiskulutus menee liian suureksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti